h1

Ianuarie 26, 2010

azi la o conferinta cu un nume care cere 2/3 aspirine: “Valoarea adăugată a Managementului Strategic al Resurselor Umane pentru Organizaţiile Non-Guvernamentale şi Non-Profit”.

adunare de oameni simpatici. marele absent, printul radu, care a declarat forfait la batalia cu absenteismul civic, din motive, f probabil, legate de vreo urgenta princiara (salvarea unei printese, pedepsirea tartorelui zmeilor samd)

in absenta singelui albastru prin alianta am avut parte de o alaturare inedita, dar cu atit mai interesanta de vorbitori. o doamna din tm care face o munca impresionanta&constanta in integrarea persoanelor cu handicap, doi domni din olanda (unul uman, articulat si decent, si altul tot bine pregatit, dar modificat genetico-corporatist, care incerca sa ne convinga ca schema de joc valabila in sfera economica este valabila si in domeniul non-profit) si d-l consul onorific al olandei, cetatean roman care a facut o figura frumoasa in timpul conferintei.

pe linga prestatia mentionata, excelenta sa a contribuit semnificativ (&involuntar, desigur) la buna dispozitie a subsemnatului si a consoartei prin sintagma aplicata in propria prezentare (citat aproximativ): „the business I am running is a joint venture”. consului olandei, adeca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: