h1

pleaca. studiaza. intoarce-te(?). schimba(?).

Martie 22, 2011

„pleaca. studiaza. intoarce-te. schimba.” aceasta este deviza sub semnul careia sta un eveniment foarte interesant, ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR – RIUF, pe care organizatorii in caracterizeaza drept „este cel mai mare eveniment educational din Romania si Estul Europei”. scopul acestui targ universitar este de a facilita comunicarea intre institutii educationale de peste mari/tari si ai nostri tineri ce la paris vor sa invete.  fapta s-a comis luna asta in tm si alte orase din ro.

in conditiile in care diversi prieteni/amici/cunoscuti si mai multi membri ai familiei mele largite si-au petrecut ani de studii universitare&postuniversitare in afara tarii, iar la ora actuala colegi de scoala de-ai fiului meu au deja locurile rezervate in internate decente din viena, subiectul nu ma poate lasa rece.

sa fie chiar asa? ajunge sa pleci, sa stai cu burta pe cartea lucioasa, cu informatie la zi, f probabil in format electronic, sa iei avionul de intoarcere, respectiv autobuzul deprimant care te duce la avion la vama aeroportului, pt ca lumea din care ai plecat sa se schimbe?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: