h1

omne anima triste post ….. fest(ival)um

Mai 16, 2011

pentru mine festivalul s-a terminat intr-un ton mult mai placut decit a inceput, cu un garcia extrem de viu si cu un dabija fluid (la propriu) care a reusit sa faca un caragiale proaspat, lucru nu usor de realizat, cred eu, in fata unui public roman.
citeva concluzii, in graba: unul dintre cele mai frumoase aspecte ale unui festival este, pe linga faptul ca vezi zinic oameni cu lumina interioara aproape tangibila, un oarecare sentiment al apartenentei la o comunitate. pe linga migratia gregara intre sali, cred ca un moment important al cresterii coeziunii a fost motaiala colectiva de la spectacolul lui toni nardi. hipnogogie de grup, adeca. pleopele de plumb, sforaitul discret, eventual un fir de saliva incercind sa curga pe o barbie ”critica”, au creat poate initial o oarecare stinjeneala, dar apoi un efect de liant, de incercare grea trecuta ”dimpreuna” pentru toti cei prezenti. absenti. prezenti. absenti…
unul (si poate singurul) efect negativ este ca studentii la actorie si actorii juni prezenti in nr mare in public profita de aceste ocazii pt a-si exersa rasul „de scena”, fie ca suport pt colegii mai galonati, fie pur si simplu ca practica. citeodata o nimeresc. de (cele mai) multe ori nu prea.
mai multe despre teatru si emotie intr-un post urmator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: