h1

Serile de parenting de la Centrul D.M.C.

Septembrie 14, 2011

”Centrul D.M.C. – Psihoterapie si Educatie Complementara” anunta reinceperea serilor de parenting in data de 27 Septembrie 2011, incepind cu ora 18.30. Intilnirile vor avea loc o data la doua saptamini. In cadrul lor, sub coordonarea Carinei Dragu si a lui Mircea Dragu, se vor aborda probleme ca: stilurile de parenting, creativitate si disciplina, inteligenta emotionala in relatia parinte-copil, comunicare si emotie, sex si… sexualitate, prevederea abuzului de substante, alimentatie, media si tehnologia in educatie.

”Centrul D.M.C. – Psihoterapie si Educatie Complementara” anunta reinceperea serilor de parenting in data de 27 Septembrie 2011, incepind cu ora 18.30.

Intilnirile vor avea loc o data la doua saptamini. In cadrul lor, sub coordonarea Carinei Dragu si a lui Mircea Dragu, se vor aborda probleme ca: stilurile de parenting, creativitate si disciplina, inteligenta emotionala in relatia parinte-copil, comunicare si emotie, sex si… sexualitate, prevederea abuzului de substante, alimentatie, media si tehnologia in educatie.

La serile de parenting sunt asteptati parinti, indiferent de virsta copiilor. Participarea poate fi individuala, sau de cuplu. Costul unei sedinte de parenting este de 30 ron pentru un cuplu, sau 20 ron/persoana. Durata unei sedinte este de 90 de minute (18:30-20:00). La cerere se poate oferi serviciu de baby-sitting.

Locatia- Sala GLAS a Centrului D.M.C., strada V. Alecsandri nr. 8, etajul 1, ap. 3 (Piata Unirii).

Carina Dragu si Mircea Dragu sunt psihoterapeuti la Centrul D.M.C.. Carina este de profesie medic si practica psihoterapie sistemica de familie si cuplu. Mircea este psiholog format in psihoterapie cognitiv-comportamentala. Impreauna au conceput si imprementat acest program de parenting, si tot impreuna cresc trei copii care le lumineaza existenta.

Inscrieri si informatii: 0256 222 455, 0721 236 888, dmc@glas.ro.

Mai multe detalii: http://www.psihoterapeutic.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: