h1

Despre efectul fumatului asupra terapiei

ianuarie 7, 2011

Am citit un scurt material care explica ca dimensiunile nu mai retin carui obiect care este lansat in spatiu ar echivala cu suma a doua posterioare de cabalina. Ceva legat cu transportul acelui obiect zburator via cale ferata catre lansare, distanta dintre sinele de tren fiind initial „calculata” dupa formula zoo-matematica mai sus mentionata.

Asa stand lucrurile, de ce ne-ar mira faptul ca durata unei sedinte de psihoterapie (aproximativ cincizeci de minute) are legatura cu, nu e gluma, durata de ardere a unui trabuc savurat de nimeni altul decit parintele intemeietor, insusi Freud.

Pe linga ironia ca o dependenta a dat masura unitatii de timp in care noi tratam azi inclusiv comportamentele de tip adictie, este de retinut faptul ca Sigmund Freud, ca urmare a numarului mare de sedinte pe care le-a masurat astfel (dar nu numai, pt ca se pare ca vorbim despre o medie de 20 de trabucuri pe zi), a dezvoltat un cancer oral epic, cuantificat in treizeci si trei de operatii, amputari, proteze samd, care a dus la obstescul sfarsit al acestuia. 6

Lasă un comentariu